Se præsentationsvideo

Hvad er Digital File Check?

• Et gratis program, der er udviklet til at gøre det nemt at opleve musik og anden underholdning på en lovlig måde. Programmet hjælper dig med at få styr på, om din computer bliver brugt til ulovligt at downloade eller udveksle musik, film og tv-programmer.

• 100 procent til personlig og privat brug. Når det først er downloadet, virker det også uden internetforbindelse. Resultaterne af din brug af programmet forbliver på din computer og videregives ikke til andre.

Digital File Check er et gratis og brugervenligt program, som er udviklet til at hjælpe dig med at få styr på, om din computer bruges til at downloade eller udveksle musik, film og tv-programmer ulovligt.

Digital File Check gør det nemt at fjerne eller deaktivere fildelingsprogrammer, som typisk bruges til at downloade og udveksle ophavsretligt beskyttede filer. Det viser også en liste med musik-, film- og tv-filer, der kan være distribueret uden tilladelse fra indehaverne af ophavsretten, og det hjælper dig med at fjerne disse filer.

Fildelingsprogrammer bruges ofte til at kopiere, downloade og udveksle musik- og videofiler med andre brugere over internettet. Selv om selve teknologien ikke er ulovlig, er mange aktiviteter i forbindelse med fildeling ulovlige, fordi de indebærer distribution af ophavsretligt beskyttede filer uden tilladelse fra indehaverne af ophavsretten.

Hvis du vil downloade eller streame musik fra lovlige tjenester, kan du gå ind på www.pro-music.org, som giver overblik over de mange muligheder.